Συναντήσεων συνέχεια…για τον Δήμαρχο Λεβαδέων με φορείς της πόλης

 Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα με εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και το Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς κ. Στυλιανό Κεχαγιά, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για θέματα που αφορούν στην κτηριακή υποδομή και την οικονομική κατάσταση του σχολείου.

Οι εκπρόσωποι του 3ου Δημοτικού Σχολείου ζήτησαν την πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και επισκευής που θα συμβάλλουν στην κτηριακή αναβάθμισή του σχολείου και στην ασφάλεια των μαθητών. Συγκεκριμένα επισήμαναν την ανάγκη τοποθέτησης προστατευτικού κιγκλιδώματος στην πόρτα εισόδου του σχολείου, την αντικατάσταση των εσωτερικών κουφωμάτων, την τοποθέτηση αλεξικέραυνου και την ανάγκη κατασκευής μιας επιπλέον αίθουσας στο σχολείο. Τον ενημέρωσαν επίσης, ότι το σχολείο αντιμετώπιζε στο παρελθόν έντονη εκροή μαθητών, λόγω της αλλαγής των ορίων αρμοδιότητας τους, μια τάση η οποία ωστόσο έχει αναστραφεί τα τελευταία χρόνια.

  Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα με εκπροσώπους του Αθλητικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Λιβαδειάς

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων αφού ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και τον Διευθυντή, τους διαβεβαίωσε ότι οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου θα προχωρήσουν στην επίλυση των θεμάτων που αφορούν στην αντικατάσταση των εσωτερικών κουφωμάτων και της τοποθέτησης προστατευτικού κιγκλιδώματος, ωστόσο όσον αφορά στο θέμα της κτηριακής επέκτασης του σχολείου επισήμανε ότι αυτή απαιτεί χρόνο για την εκπόνηση σχετικών τεχνικών μελετών και την εξεύρεση σχετικών οικονομικών κονδυλίων. 

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με μέλη του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Λιβαδειάς, που του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του και τον ενημέρωσαν για τις πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις του Συλλόγου.

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα με μέλη της ομάδας εθελοντών του Δήμου Λεβαδέων ΛΕΒΑΔΡΩ

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και για τη σημαντική προσφορά τους στην κοινωνική ζωή της πόλης. Επίσης, πρόσθεσε ότι θα είναι αρωγός στην ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος των δημοτών βελτιώνοντας τις αθλητικές υποδομές και εγκαταστάσεις της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με μέλη της ομάδας εθελοντών του Δήμου Λεβαδέων ΛΕΒΑΔΡΩ, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την πλούσια δράση της ομάδας σε τομείς που αφορούν στον πολιτισμό, το περιβάλλον, την κοινωνική αλληλεγγύη, αλλά και για την πραγματοποίηση δράσεων για τη ψυχαγωγία και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών του Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων.Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαρίστησε την ομάδα των εθελοντών για τη στήριξη που προσφέρουν στο Δήμο Λεβαδέων και ζήτησε τη βοήθεια τους για την από κοινού διοργάνωση εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης των παιδιών σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Λεβαδέων και τα μέλη της ομάδας ΛΕΒΑΔΡΩ συζήτησαν θέματα που αφορούν στη διοργάνωση του 6ου Κυνηγιού του κρυμμένου Αη Βασίλη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 09:30 στην πόλη της Λιβαδειάς.Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αλέξανδρος Μητάς και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Μάριος Σάκκος.

Σχετικά